Monday, 26 September 2011

BILA SAYA RASA SAYA PON NAK ADE BLOG!

Sbnaneye nk dijadikan cite, smlm knduri potong jambul anak2 buah kesygn ku mcm2 yang terbayang2 dalam otak ni..  sbb tu lah tetibe gatalnye lah nk buat entry tentang segala2 nya..

sampai2 je umah, tgk cter indonesia yg sedang hangat2 lah knon kt astro RIA channel 4 bertajuk **Hingga akhir waktu kot.. sbnanye rase mcm nk trjatuh cinte plak dengn cerita trsebut, kdg2 aku terpkir2 jgk lah kan??
ade ke laki mcm tu dlm dunia? so sweet.. mslhnye my expectation towards my demands is really high lah kan? smpai xmampu nk gapai..itulah hakikatnye Muslihana, bila ia adalah sesuatu yang indah.......agak sukar untuk kita mencapainya..(mungkin)

saya sndiri rasa, sy sgt lah tersuka berimgination.. cehwah! sometimes, itu yg buat kita bangon kuat utk keesokkan hari nye kan?? 

(:  sy skrg rasa suka nk brcrite mcm2, dlm pkiran sy, dan hati sy terutama skli..

No comments:

Post a Comment