Wednesday, 28 September 2011

SAYA RASA SAYA SANGAT KUAT!

sy pon tak tau knape sy cakap sy kuat.. Tp, bg sy lah kan??
sy memang sgt KUAT! atas sgala dugaan yg dtang, sy terima dengan Redha dan Ikhlas.. mungkin ade hikmah disebaliknya. InsyaAllah kan..sy pon dah pernah berjanji dgn diri sy..
MUSLIHANA, harung je satu2 musibah yg mnimpa kau.. ALLAH tu maha adil kan..
saya akan ingt "What goes around comes around"
sy doa doa doa selalu dikurniakan kekuatan sekuat emak.. moge2.. amin

heh! ckp psl kuat, sy memg kuat woo! sy boleh angkat berat, kdg2 sy pk boleh ke kwn2 gul sy angkat ape yg sy angkat? **(terutama skali mse mniage)
sy stayback mniage diJALAN TAR pd bulan Puasa stiap thn tau! mne sempat nk cover cun lgsg.. hehe..
boleh kah anda?? raya pertama pkul 10pg baru smpai rumah.. sedih kot.. tp, untuk hidup senang kita kena berkorban..bg sy bkn semata2 utk hidup senang, KEPUASAN mniage tu dan juge nk bantu abang kn.. hemmmmmm... sy slalu pkir, slame sy berdaya sy sntiase ade tenaga utk keluarga sy..sy berharap mereka juga merasa prkara yg sma.. Hopefully..

No comments:

Post a Comment